Lediga jobb

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter duktiga och engagerade medarbetare. Nedan listas de tjänster som vi söker just nu. Söker vi inga personer för tillfället får du gärna skicka in ditt cv ändå, tillsammans med ett brev med varför just du skulle passa hos oss. Skicka ditt cv till rekrytering@mewab.se för att söka någon av tjänsterna.


Säljare med placering i Linköping

Värmlandsföretaget Mewab expanderar och behöver förstärka säljorganisationen. På Mewab kommer du att arbeta i ett härligt team med bra sammanhållning och högt i tak. Samtliga medarbetare har ett stort engagemang och strävar efter samma mål – därför får du möjlighet att vara med på vår expansiva resa.

Tjänsten som säljare innebär att du ska identifiera och lösa kunders behov och utifrån dessa leverera rätt produkter och tjänster till kund. Kunderna är byggföretag, lantbruk, markkonsulter och större industrier, vilket innebär resor i tjänsten, men även möjligheten att få uppleva många spännande möten med olika typer av människor och verksamheter. Det du ska sälja är tjänster inom avsättning av större avfallsflöden.

Du kommer att vara placerad på vårt lokalkontor i Linköping, men du befinner dig ofta ute på fältet. Körkort är ett krav. Det är meriterande med liknande erfarenheter.

Mewab startade 1986 och har idag fyra affärsområden: Agro, konstruktion, behandling och industritjänster. Huvudkontoret ligger i Karlstad. För mer information om oss, besök www.mewab.se

Vill du växa med oss? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Seefeldt (försäljningschef) 0703- 41 79 41. Vi vill ha in din ansökan senast den 2/7-17 tillrekrytering@mewab.se

Sökord: säljare, account manager, AM, försäljning

Adminstrativ assistent med placering i Linköping

Värmlandsföretaget Mewab expanderar och söker en administrativ assistent till Linköping. På Mewab kommer du att arbeta i ett härligt team med bra sammanhållning och högt i tak. Samtliga medarbetare har ett stort engagemang och strävar efter samma mål – därför får du möjlighet att vara med på vår expansiva resa.

På Mewab kommer du att arbeta brett med diverse administrativa uppgifter. Du kommer exempelvis att arbeta med uppföljning, orderregistrering, fakturering, svara i telefon och chatt, samt transportplanering.

Tjänsten passar dig som har ett stort ordningssinne och vill få in en fot på ett företag i framkant där du har stora möjligheter att utvecklas. Vi ställer ingen krav på tidigare erfarenhet inom området, utan med ett högt engagemang och ett strukturerat arbetssätt kommer du långt. Samtliga medarbetare ska vara engagerade och ta eget ansvar. Du kommer att vara placerad på vårt lokalkontor i Linköping. Körkort är ett krav.

Mewab startade 1986 och har idag fyra affärsområden: Agro, konstruktion, behandling och industritjänster. Huvudkontoret ligger i Karlstad. För mer information om oss, besök www.mewab.se

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Sandahl (administrativ chef) 0703- 41 79 41. Vi vill ha in din ansökan senast den 2/7-17 tillrekrytering@mewab.se

Sökord: Administration, administratör, admin, assistent, reception


_______________________________________________________________________________________